Home » Wie zijn wij

Wat is Topdak.nl?

Topdak.nl is een kennisplatform over alles wat te maken heeft met daken. Van dakbedekking tot diverse dakwerkzaamheden zoals dakrenovatie en dakreparatie. Naast het delen van kennis, brengen wij je ook in contact met een dakdekker bij jou in de regio.

Wij werken al ruim 15 jaar samen met verschillende dakdekkers in Nederland. In deze periode hebben we veel kennis opgedaan, die we graag met je delen op Topdak.nl.

Ben je op zoek naar een dakdekker? Via het offerteformulier brengen we je in contact met meerdere dakdekkers. Zo kies je zelf de dakdekker die het beste bij jouw wensen en je budget past. Je aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast. Ons serviceteam zorgt ervoor dat je aanvraag zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zo werkt de offerteservice!

Via onze gratis offerteservice brengen we je snel en eenvoudig in contact met een dakdekker bij jou in de regio. De aanvraag gaat als volgt:

 • 1

  Ga naar het offerteformulier en vul deze in. Wees in je aanvraag zo duidelijk en specifiek mogelijk. Dit maakt het voor ons serviceteam eenvoudiger om je te koppelen aan geschikte dakdekkers. Je ontvangt offertes op maat.

 • 2

  Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van dakdekkers in je regio. Ons serviceteam verwerkt je aanvraag zo snel mogelijk!

 • 3

  Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies de dakdekker die het beste bij jou past. Zo kun je tot wel 40% op de kosten besparen! Zit er geen passend aanbod voor je tussen? Je aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend.

 • 4

  Wanneer je een dakdekker hebt gekozen, maken jullie een afspraak om de dakwerken uit te laten voeren.

Onze missie

Topdak.nl is opgericht om de zoektocht naar een geschikte dakdekker makkelijker te maken: door de komst van het internet zie je soms door de bomen het bos niet meer! Daarom zorgen wij ervoor dat je snel en eenvoudig in contact komt met een dakdekker bij jou in de regio.

Tegelijkertijd nemen wij de klantenwerving van aangesloten dakdekkersbedrijven uit handen. Ben je een dakdekker en wil je je aansluiten bij ons platform? Dat kan! Neem via het formulier ‘Bedrijf aanmelden‘ contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Naast het in contact brengen van websitebezoekers met dakdekkers, zijn wij ook een kennisplatform met informatie over alle dakwerkzaamheden. Dankzij de jarenlange ervaring van ons team weten wij precies welke informatie relevant is voor de websitebezoeker.

Ons team

Het team van Topdak.nl bestaat uit het serviceteam en de redactie. Het serviceteam staat voor je klaar om de offerteaanvragen te verwerken en om al je vragen te beantwoorden. Ook voor hulp met het invullen van je offerteaanvraag kun je bij ons serviceteam terecht. Het serviceteam is ook beschikbaar voor dakdekkers die zich willen aansluiten bij ons platform.

De redactie is verantwoordelijk voor de website. De informatie in de artikelen is afkomstig uit eigen onderzoek, online onderzoek en de jarenlange samenwerking met dakdekkers. De redactie houdt alle informatie up-to-date en relevant voor de bezoeker.

Lees meer informatie over:

Neem contact met ons op: